Leonardo DiCaprio

Kép
Sztárok

A BAFTA-díjátadó legszebb vörös szőnyeges szettjei

Vasárnap este átadták 2016-os év BAFTA díjait. A britek Oscarjaként is emlegetett rendezvényen hasítottak a legnagyobb hírességek, és alig győztünk válogatni a mesés szettek közül. Íme szerkesztőségünk kedvencei!

Kép
Életmód

Golden Globe 2016: Ők a nyertesek

Golden Globe 2016: Végre magyar sikernek is örülhetünk a Golden Globe-díj történetében, ugyanis a Saul fia kapta a legjobb idegennyelvű filmnek járó elismerést. A mozis nyertesek között a világsztárok domináltak, míg a televíziós kategóriákon belül az újoncokat részesítette előnyben a zsűri.

Kép
Stílus

Inspiráció vagy lenyúlás? 12 gyanús képpár a divat világából

Nincs új a nap alatt! A divat mindig ismétli önmagát, hol kisebb, hol nagyobb mértékben. Hogy a következő képek pusztán véletlenül hasonlítanak egymásra, vagy konkrét lenyúlások, azt döntsétek el ti. Mi imádjuk ezeket a képpárokat!

Kép
Stílus

Kik a legstílusosabb férfiak 2015-ben? Íme az InStyle listája

Színészek, énekes, modellek - az kétségtelen, hogy mindannyian nagyon sármosak, de ki a legjobb? Végigvettük az év vörös szőnyeges eseményeit, és épp itt az ideje, hogy megszavazzuk, ki volt az év legstílusosabb pasija. Egy jólszabott öltöny minden férfinak jól áll, de van, akinek még annál is jobban. A te kedvenced köztük van?

Kép
Sztárok

Sztárok, akik regisztráltak a Tinderen

Talán nehéz elhinned, de van rá esély, hogy olyan nagymenő sztárokra akadj online párvadászat közben, mint Katy Perry vagy Leonardo DiCaprio.

Kép
Sztárok

Így bulizott Palvin Barbi Roberto Cavalli partiján

Palvin Barbi élete egy valóra vált tündérmesére hasonlít mostanában: világhírű topmodell és L'Oréal szépségnagykövet, aki olyan sztárokkal bulizik, mint Leonardo DiCaprio, Lagerfeld vagy Eva Longoria, és hamarosan első filmszerepében is bizonyíthat.

Kép
Életmód

A nagy Gatsby - már a mozikban

"Valami újat akartam írni, különlegeset, szépet és egyszerűt, ugyanakkor bonyolult szerkezetűt.”(F. Scott Fitzgerald)

Előző oldal